Vesti
0
0
0
s2smodern

Председник Заједно за Србију и градоначелник Шапца Небојша Зеленовић ће у среду говорити у Европском парламенту у Бриселу на тему политичке ситуације у Србији.

Зеленовић је на свом Twitter профилу навео да ће у ЕП говорити о "свим аспектима ауторитарног Вучићевог режима и одсуству минимума услова за нормалан политички живот, без кога нема ни слободних избора."

Зеленовић ће, заједно са друга два представника опозиционих странака окупљених у Савезу за Србију - председником Странке слободе и правде Драганом Ђиласом и потпредседником Демократске странке Дејаном Николићем - учествовати на скупу у организацији Социјалистичке и Демократске парламентарне групе (Socialist and Democratic Group, S&D Group) у Европском парламенту.

"Социјалистичка и Демократска парламентарна група организује скуп високог нивоа заједно са опозицијом у Србији. Циљ скупа је давање прилике представницима опозиције да представе тешку ситуацију са којом се суочавају пред парламентарне изборе у Србији, који би требало да буду спроведени наредног пролећа." - наведено је на сајту ове парламентарне групе.

© 2013-2021 Zajedno za Srbiju  | Sva prava zadržana |